Celebrem el 25 d’Octubre en Aecal
13 de agosto de 2020
Celebrem el 9 d’Octubre
15 de agosto de 2020
Celebrem el 25 d’Octubre en Aecal
13 de agosto de 2020
Celebrem el 9 d’Octubre
15 de agosto de 2020

De tu a tu: junts fem poble

Aquest 25 d’octubre celebrem per tercer any el Dia del comerç local. En 2021, el Consell va instaurar oficialment que cada 25 d’octubre se celebre tots els anys a nivell autonòmic aquest dia específic dedicat al comerç local, amb l’objectiu de donar visibilitat a la labor que desenvolupa el comerç de proximitat en els municipis, com a peça clau del teixit socioeconòmic valencià, i element essencial per a la qualitat de vida dels pobles i ciutats.

Enguany, com sempre, treballem colze a colze amb l’Ajuntament i, per supost, aquest dia on col·laborarem en la campanya de promoció del comerç local “De tu a tu: junts fem poble”.

Per a aquesta campanya, hem confeccionat un vídeo promocional del comerç local, organitzat des de l’Ajuntament d’Almussafes i coordinat des de la Regidoria de Comerç i l’oficina d’Afic, amb la col·laboració dels membres del Fotoclub La Imatge i Aecal. Des de la nostra associació volem agrair també la inestimable col·laboració dels comerços, associats i no associats, que han volgut sumarse a aquesta iniciativa. Ací podeu vore un xicotet avanç de l’esmentat vídeo.

A més, la regidoria de comerç ha organitzat, amb la col·laboració d’Aecal, un Taller ChatGPT i Aplicacions d'Intel·ligència Artificial dirigit a tots els comerços de la localitat. Aquest interessant taller, que impartirà Belén Lajarin, tècnica d'Innovació de l'Ajuntament, es realitzarà a la Llar dels Jubilats de 20 a 21.30 hores.

I com el comerç local és el protagonista d’aquest dia, en Aecal hem programat un sopar de germanor amb tots els nostres associats i associades. Una vetlada on podrem compartir, a banda de taula, converses i experiències (obsequiarem amb un detallet als associats i vos posarem al dia de les activitats que tenim en marxa).

Després de molta feina i esforç, vos podem presentar aquestes activitats i volem des d'ací donar-los les gràcies a tots i totes els que ens ajudeu a portar-les avant (Ajuntament d’Almussafes, Unió Gremial, membres de la junta i associats d’Aecal). Vos convidem amb il·lusió a que participeu: perquè junts fem poble i junts fem gran el comerç local
Qué vos pareixen? Vos aneu a apuntar al taller? I al soparet de germanor? Vos agradaria que ferem o plantejarem altres accions per a ara o per a un futur? Com sempre, estem ací per a escoltar les vostres propostes i junts fer equip per a poder portar-les avant.

Comments are closed.