Celebrem el 25 d’Octubre en Aecal
13 de agosto de 2020
Celebrem el 9 d’Octubre
15 de agosto de 2020

De tu a tu: junts fem poble

a;c;l;

Aquest 25 d’octubre celebrem per tercer any el Dia del comerç local. En 2021, el Consell va instaurar oficialment que cada 25 d’octubre se celebre tots els anys a nivell autonòmic aquest dia específic dedicat al comerç local, amb l’objectiu de donar visibilitat a la labor que desenvolupa el comerç de proximitat en els municipis, com a peça clau del teixit socioeconòmic valencià, i element essencial per a la qualitat de vida dels pobles i ciutats.

Enguany, com sempre, treballem colze a colze amb l’Ajuntament i, per supost, aquest dia on col·laborarem en la campanya de promoció del comerç local “De tu a tu: junts fem poble”.

Per a aquesta campanya, hem confeccionat un vídeo promocional del comerç local, organitzat des de l’Ajuntament d’Almussafes i coordinat des de la Regidoria de Comerç i l’oficina d’Afic, amb la col·laboració dels membres del Fotoclub La Imatge i Aecal. Des de la nostra associació volem agrair també la inestimable col·laboració dels comerços, associats i no associats, que han volgut sumarse a aquesta iniciativa. Ací podeu vore un xicotet avanç de l’esmentat vídeo.

A més, la regidoria de comerç ha organitzat, amb la col·laboració d’Aecal, un Taller ChatGPT i Aplicacions d'Intel·ligència Artificial dirigit a tots els comerços de la localitat. Aquest interessant taller, que impartirà Belén Lajarin, tècnica d'Innovació de l'Ajuntament, es realitzarà a la Llar dels Jubilats de 20 a 21.30 hores.

I com el comerç local és el protagonista d’aquest dia, en Aecal hem programat un sopar de germanor amb tots els nostres associats i associades. Una vetlada on podrem compartir, a banda de taula, converses i experiències (obsequiarem amb un detallet als associats i vos posarem al dia de les activitats que tenim en marxa).

Després de molta feina i esforç, vos podem presentar aquestes activitats i volem des d'ací donar-los les gràcies a tots i totes els que ens ajudeu a portar-les avant (Ajuntament d’Almussafes, Unió Gremial, membres de la junta i associats d’Aecal). Vos convidem amb il·lusió a que participeu: perquè junts fem poble i junts fem gran el comerç local
Qué vos pareixen? Vos aneu a apuntar al taller? I al soparet de germanor? Vos agradaria que ferem o plantejarem altres accions per a ara o per a un futur? Com sempre, estem ací per a escoltar les vostres propostes i junts fer equip per a poder portar-les avant.

Comments are closed.