De tu a tu: junts fem poble
14 de agosto de 2020
Al teu poble: en Aecal repartim 1.800€ en premis
16 de agosto de 2020
De tu a tu: junts fem poble
14 de agosto de 2020
Al teu poble: en Aecal repartim 1.800€ en premis
16 de agosto de 2020

Celebrem el 9 d’Octubre

Com cada 9'Octubre, l'Ajuntament d'Almussafes proposa una programació cultural per a conmemorar el Dia de la Comunitat Valenciana en la que Aecal també té la seua participació.

Com ja és tradició per a nosaltres, una representació dels nostres associats visita la residència "La Vila". En aquest acte, sempre emotiu, visitem els nostres majors i les treballadores del centre per a obsequiarlos amb dolços tradicionals valencians per a que celebren ells també aquesta data. Agraïm al personal la seua dedicació i profesionalitat per el seu treball i als majors el seu paper tan important que han tingut i tenen en la nostra societat.

Per altra banda, aquesta data també és l'elegida per l'Ajuntament per a otorgar els Premis Nou d'Octubre a personalitats i entitats excel·lents en el seu àmbit. En aquesta III edició, el premi Nou d'Octubre al Mèrit Empresarial ha sigut otorgat a la nostra associada Mª Carmen, ara al capdavant del Forn de Rosa que, juntament amb la seua germana Rosa arreplegaren el premi a la seua labor, profesionalitat i entrega empresarial. Des d'Aecal els donem la més sincera enhorabona i les felicitem per aquest merescut premi. També animem a Mª Carmen a seguir molts més anys seguent un referent del nostre comerç i de la nostra associació.

Els associats i les associades d'Aecal estem infinitament satisfets i satisfetes de participar en la dinàmica cultural i social d'Almussafes: sempre presents perquè junts fem poble.

Comments are closed.