Celebrem el 25 d’Octubre en Aecal

🎃👻HALLOWEEN EN AECAL🧙‍♀️ 🧛‍♂️ 
12 de agosto de 2020
De tu a tu: junts fem poble
14 de agosto de 2020
🎃👻HALLOWEEN EN AECAL🧙‍♀️ 🧛‍♂️ 
12 de agosto de 2020
De tu a tu: junts fem poble
14 de agosto de 2020

Celebrem el 25 d’Octubre en Aecal

El passat 25 d’octubre celebrarem el dia del comerç local:

un dia en el que el comerç local cobra protagonisme.

Inaugurarem la jornada amb la publicació del vídeo “De tu a tu: junts fem poble” fruit de la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes, el Fotoclub La Imatge i, per suposat, Aecal.

En aquest vídeo no sols promocionem el comerç local: fiquem cara a la gent que dia a dia defen els seus comerços a peu de taulell. Un total de 41 comerços han volgut participar en aquesta novedosa iniciativa i des d’ací volem donar-los les gràcies: Carioca, So Beautiful, Servipersiana, My Prince Craft, Perruqueria Llar dels Jubilats,  El Sabater, Podologia i Fisioteràpia M.R. Caballer, Farmacia Sebastián, Benestar,  El Nou Cuquet,  Viajerón, Orxateria Melchor, Les Cosidores del poble, Cambridge Centre Almussafes, Llenceria Loles by Ana, Mapfre Almussafes, Herbo Prats, Tapia Suministros Industriales, Júdez Joyeros, Norita,  Adrines Joieria, Yoko- Kan, Galve- Rosa Asesores, Autoescola Colaita, Gràfiques Machí, Alma Centro de Estética, Esplai Esport, Anna Roba Menuda, La Tendeta, Farmàcia- Ortopèdia Aparici, Dorado Assegurances, Cafeteria Centre Cultural, Carnisseria San Roc, Silvia Saló, Viajes Islanturs, Almucasa, Bou Roba, Ferreteria Soria, Un Mundo de Viajes, Parafarmàcia Verónica Aparici, Dàlia, Clínica Dental Lucía Soler i Bellísimos Kids.

Per la vesprada, puguerem assistir al Taller ChatGPT i Aplicacions d'Intel·ligència Artificial dirigit a tots els comerços de la localitat, organitzat per la Regidoria de Comerç amb la col·laboració d’Aecal. Una quinzena de participants escoltarem a Belén Lajarin, tècnica d'Innovació de l'Ajuntament, que ens va descobrir aquest desconegut món de la Intel·ligència Artificial i ens va proporcionar tips i eines per a poder utilitzar-les en els nostres comerços. Un taller que tant la Regidoria de Comerç com Aecal tenim la intenció de donar-li continuitat per a poder oferir més formació als autònoms en aquest camp d’innovació.

Per a tancar com es mereix aquest dia, en Aecal celebrarem un sopar de germanor per a tots els i les associades. En aquesta vetllada, contarem en l'assistència de Belén Marí, actual regidora de comerç d’Almussafes, i Miquel Marí, membre de la junta de la Unió Gremial, als que agraïm la seua presència. Després del soparet, avançarem als assistents algunes de les accions que tenim en marxa a curt i mig plaç, i ferem entrega a tots els associats d’un regalet de part d’Aecal (amb la col·laboració de la Unió Gremial): una botelleta reutilitzable amb el lema “Sóc Aecal, junts creixem més”. Va ser una nit d’agraïments, benvingudes, despedides i abraçades: agraïrem a totes les membres de junta el seu treball totalment desinteressat en totes les activitats que s’organitzen, donarem la benvinguda a les noves associades presents en el sopar i al relleu generacional, felicitarem per la nova jubilació i elogiarem a les premiades en els premis Nou d’Octubre al mèrit empresarial. 

Ens ompli d'orgull i d’alegria que pugam compartir junts i juntes moments aixina. 

Recolzarnos entre nosaltres és molt gratificant i ens fa créixer com a persones.

Per això i per moltes coses més, seguirem treballant.

Junts sóm família, junts creixem més.

Comments are closed.