I Encontre del Comerç Local

Una Ciutat Amiga de la Infància
6 de julio de 2021
Junts fem Comboi de Sant Joan
27 de julio de 2020
Una Ciutat Amiga de la Infància
6 de julio de 2021
Junts fem Comboi de Sant Joan
27 de julio de 2020

I Encontre del Comerç Local

El dijous 20 de juny de 2019, a les 21 hores a la sala d’actes del Centre Cultural, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) va celebrar la seua I Trobada del Comerç Local, un acte obert a tota la ciutadania en la qual es va fer oficial l’entrada de l’entitat en la Unió Gremial de València, una incorporació amb la qual obrirem una nova etapa per a continuar defensant la importància del comerç de proximitat. Intervingueren en la iniciativa representants de ATA i Unió Gremial, així com la primera tinent d’alcalde i exregidora de Comerç,
i el president d’AECAL, Borja Ginés. També va participar en la jornada el nou edil de Comerç en aquell moment, Álex Fuentes, qui va rebre públicament el relleu de mans de la seua predecessora, Davinia Calatayud. En la convocatòria, oberta a tota la ciutadania i al conjunt dels teixits associatiu i empresarial de la població, es reflexionarà sobre diferents temes relacionats amb aquest àmbit.
Després de tretze anys de trajectòria, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) va pendre un nou impuls amb la seua adhesió a la Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions de Comerç Valencià, una entitat sense ànim de lucre que agrupa 68 entitats de tota la província amb l’objectiu d’actuar com a intermediari entre els xicotets i mitjans empresaris i les administracions públiques i la resta d’agents socials.
Rafa Pardo, fins feia uns dies president de l’Associació d’Empresaris Autònoms (ATA) de la Comunitat Valenciana, va parlar sobre la reforma de la llei de l’autònom i Francesc Ferrer, president de la Unió Gremial en aquell moment, sobre la importància de l’associacionisme com a agent social en l’economia valenciana. Tots dos reberen en agraïment per la seua presència en l’acte, organitzat per AECAL en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes, dues torres Racef commemoratives.

2019

Comments are closed.