Fase per als ciutadans: registrat, descarrega i utilitza el teu bo de consum

Col·laboració Jornades Fibromiàlgia
17 de agosto de 2020
Formació Sernutec
18 de agosto de 2020

Fase per als ciutadans: registrat, descarrega i utilitza el teu bo de consum

Una vegada finalitzada la fase d'adhesió de comerços, comença la fase per als ciudatans.

Els bons estaran a disposició dels veïns i veïnes des del dilluns 18 de setembre fins el diumenge 24 de setembre (sempre i quan no s'esgoten abans).

Si ja tens 18 anys, estàs empadronat/empadronada en Almussafes i vols optar als 1.000 bons gratuïts de consum de 25€ cadascun (1 bo per persona) per a gastar-los en els establiments comercials adherits, accedeix ja a la plataforma i registra't en  "Acceso al ciudadano"

Si ja estàs registrat/registrada, DILLUNS 18 de setembre, a partir de les 9 del matí, podràs procedir, de manera més ràpida, a l'adquisició del teu bo de comerç, accedint a la mateixa plataforma.

Recollida de Bons presencials:  Per a les persones majors de 60 anys o amb diversitat funcional, la Regidoria de Comerç ha habilitat un procés presencial que no requereix de registre telemàtic. El mateix DILLUNS dia 18, a partir de les 9 del matí, poden acudir a l'Oficina AFIC o de l'ADL (Centre de Salut 1a planta) i els atendran.

Consultes en 📧desarrollolocal_afic@almussafes.org
📲 961782215Des d'Aecal seguirem treballant per fer gran el comerç local i recolzant totes aquelles accions que fomenten la reactivació econòmica i social del d'Almussafes: junts fem poble

Comments are closed.