Reunió Bons Comerç

Formació Sernutec
18 de agosto de 2020
Convenio con A12 Comunicación
20 de agosto de 2020
Formació Sernutec
18 de agosto de 2020
Convenio con A12 Comunicación
20 de agosto de 2020

Reunió Bons Comerç

El passat dijous 7 de setembre, tot el teixit comercial d’Almussafes ens reunirem convocats per l’Ajuntament d’Almussafes.

L'alcalde, Toni González, i l'exregidor de Comerç, Àlex Fuentes , van acompanyar a la Belén Marí Villalba  nova regidora de Comerç de l'Ajuntament, en la seua primera pressa de contacte amb el grup de professionals al front dels establiments comercials, unes trobades en les quals també van participar la directora de l'ADL al front d'AFIC, Elena Baldoví, Alicia de Miguel i la presidenta d'ADFIA (Associació de Diversitat Funcional), Loli López.

La campanya de Bons Comerç va centrar gran part de la reunió, que va tindre dos convocatòries el mateix dia en franjes horaries ben diferents per a poder adaptar-se més i millor als horaris dels comerciants locals. Al respecte, i ja que el plaç per a adherir-se els comerços està en vigor i finalitza el proper 17 de setembre, s’emplaçarà novament als comerciants el dimarts 12 de setembre per a fer una formació al voltant de la plataforma i resoldre els dubtes més técnics que puguen tindre respecte a la campanya.

 

Per a més informació al respecte de la campanya de bons comerç, consulteu aquest enllaç https://almussafes.comercioscomunitatvalenciana.com/

 

També tinguerem el plaer d’escoltar a la respresentant d’Adfia que ens va explicar la proposta de col·laboració amb tot el comerç local en un projecte amb coordinació en ADL i AFIC que pròximament podrem implantar en les nostres locals.

 

Des d’Aecal, agraïm especialment a tots els comerços associats que assistiren a la campanya. Tot i que agraïm la presència a totes les persones que integraren la taula de la reunió, volem destacar als regidors de comerç, Àlex com a regidor eixint, i Belén com a nova regidora: gràcies per el treball d’aquests quatre anys al primer i benvinguda a aquesta nova etapa que segur que també és molt fructífera.

 

Seguirem treballant colze a colze per fer el gran el xicotet comerç: junts fem poble

Comments are closed.