💗Aquest 𝓝𝓪𝓭𝓪𝓵 dona amb 𝓬𝓸𝓻💗

💫 𝗝𝗨𝗡𝗧𝗦 𝗜𝗟·𝗟𝗨𝗠𝗜𝗡𝗘𝗠 𝗘𝗟 𝗡𝗔𝗗𝗔𝗟
26 de agosto de 2021
🅽🅰🅳🅰🅻 2021: 🅷🅾🆁🅰🆁🅸🆂 🅴🆂🅿🅴🅲🅸🅰🅻🆂
27 de agosto de 2021
💫 𝗝𝗨𝗡𝗧𝗦 𝗜𝗟·𝗟𝗨𝗠𝗜𝗡𝗘𝗠 𝗘𝗟 𝗡𝗔𝗗𝗔𝗟
26 de agosto de 2021
🅽🅰🅳🅰🅻 2021: 🅷🅾🆁🅰🆁🅸🆂 🅴🆂🅿🅴🅲🅸🅰🅻🆂
27 de agosto de 2021

💗Aquest 𝓝𝓪𝓭𝓪𝓵 dona amb 𝓬𝓸𝓻💗

Aecal es suma a aquesta campanya solidaria impulsada per Càritas Parroquial d’Almussafes per a intentar, entre tots, millorar un poquet els nadals de les famílies menys afavorides del nostre municipi.
No fa molt, que s’ha reprès l’activitat de Càritas en el nostre poble de la mà d’un grup de persones, veins i veines d’Almussafes, que s’han format per a poder brindar la seua ajuda a tots aquells que ho necessiten. En aquesta línea, han creat un projecte que du per nom “Aquest 𝓝𝓪𝓭𝓪𝓵 dona amb 𝓬𝓸𝓻” amb l’objectiu de recaptar fons per a ajudar a les famílies menys afavorides del nostre poble que acudeixen a ells. En aquesta campanya hi han dos maneres de fer-los arribar els nostres donatius: per una banda, tenen un número de conter de Caixa Popular ES54 3159 0067 3726 9495 5929, d’altra banda, distribuiran vidrioles per els comerços, on poder fer les vostres donacions. El import íntegre de les vostres donacions anirà destinat a ajudes a les persones que ho necessiten que encaixen en aquest projecte.
Vos animem a possar el vostre granet d’arena 🌈 perquè ser solidaris també és fer poble 💪🏼 junts fem poble 😉 junts fem nadal 🤗 junts donem amb cor💗

Comments are closed.