🅐🅔🅒🅐🅛 el teu comerç de confiança

👧🧒👶 𝟚𝟘 𝕕𝕖 𝕟𝕠𝕧𝕖𝕞𝕓𝕣𝕖, 𝔻𝕚𝕒 𝕕𝕖𝕝 𝕏𝕚𝕢𝕦𝕖𝕥 𝕚 𝕝𝕒 𝕏𝕚𝕢𝕦𝕖𝕥𝕒
31 de agosto de 2021
𝟮𝟱 𝗱’𝗼𝗰𝘁𝘂𝗯𝗿𝗲 – Dια del Coмerç Locαl – Presentació de 𝐰𝐰𝐰.𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐚𝐥𝐦𝐮𝐬𝐬𝐚𝐟𝐞𝐬.𝐜𝐨𝐦
2 de septiembre de 2021
👧🧒👶 𝟚𝟘 𝕕𝕖 𝕟𝕠𝕧𝕖𝕞𝕓𝕣𝕖, 𝔻𝕚𝕒 𝕕𝕖𝕝 𝕏𝕚𝕢𝕦𝕖𝕥 𝕚 𝕝𝕒 𝕏𝕚𝕢𝕦𝕖𝕥𝕒
31 de agosto de 2021
𝟮𝟱 𝗱’𝗼𝗰𝘁𝘂𝗯𝗿𝗲 – Dια del Coмerç Locαl – Presentació de 𝐰𝐰𝐰.𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐚𝐥𝐦𝐮𝐬𝐬𝐚𝐟𝐞𝐬.𝐜𝐨𝐦
2 de septiembre de 2021

🅐🅔🅒🅐🅛 el teu comerç de confiança

Encara ens quedaven premis per repartir!!
Gràcies a tots per participar!!

Encetem la nova campanya de fidelització d'Aecal on, per cada compra de producte o servei en els establiments adherits a la campanya, podeu rebre un munt de sorpreses: tenim més de 2000 obsequis Aecal, 100 premis en dinerets Aecal i 10 Targetes Regal Aecal, patrocinades per Caixa Popular, repartits entre els comerços participants en aquesta campanya!! Quant més comerços visiteu, més probabilitats de rebre un premi en el moment!!! No s'ho podeu perdre!!

Bases Fidelització 2021

 • La present campanya té com a principal objectiu la promoció del xicotet comerç adherit a l’associació d’empresaris i comerços d’Almussafes (Aecal).
 • Participen en el sorteig, aquelles compres efectuades en els comerços associats a Aecal de l’1 al 31 d’octubre.
 • Només podran participar persones físiques majors d’edat.
 • Els propietaris i empleats dels establiments no podran participar en el sorteig amb tiquets del seu propi comerç. Cada establiment és lliure de fixar un import mínim de compra per a donar les butlletes de la campanya.
 • Només s’acceptarà un bolet per persona i dia. Les butlletes deuen anar segellades per el comerç que els entrega. Butlleta sense segell de comerç, no serà vàlid.
 • Important per el tema Covid-19: serà el gerent del comerç el que donarà la butlleta al client,

Comerços participants

En qualsevol d’aquests 54 establiments podreu participar

Premis

 • Premi Dinerets Aecal:
 • - Tenim 1675 dinerets Aecal repartits en 100 premis entre tots els comerços associats adherits a la campanya de la següent manera: 40 premis de 10€ 20 premis de 15€ 15 premis de 20€ 15 premis de 25€ 10 premis de 30€
  - Els dinerets Aecal es podran gastar en qualsevol dels comerços d’Aecal adherits a la present campanya.

 • Premi Especial campanya: en aquesta campanya, i gràcies al patrocini de Caixa Popular, tenim 10 targetes Regal Aecal de 50 euros per a gastar en els comerços d’Aecal adherits a la TRA.
 • Premi Obsequi Aecal: més de 2.000 obsequis Aecal repartits entre els comerços participants. En el cas d’obtindre aquesta butlleta, el premi serà atorgat en el moment per el mateix establiment que ens l’ha donat.

Validesa de les butlletes i entrega de premis

Les butlletes de premis Obsequi Aecal, seran destruïdes en el mateix moment i en el mateix establiment en el que ens les han donat una vegada hagen entregat aquestos premis (la responsabilitat d’entrega d’aquestos premis és dels establiments participants).
Les de premis Especial Campanya i Dinerets Aecal: per a arreplegar aquestos premis, la persona premiada deurà acudir a Herbo Prats en horari comercial per a bescanviar la butlleta premiada per el premi corresponent (siga dinerets Aecal o les TRA que son els premis especials d’aquesta campanya). La secretària d’Aecal, Carmina Prats, farà entrega del premi i una relació dels comerços participants on poder anar a bescanviar-lo: és imprescindible dur la butlleta i indicar en quin comerç li ha eixit.
El termini per a anar a arreplegar tants els dinerets com les TRA finalitzarà el 10 de novembre de 2021. Una vegada passada aquesta data, no s’entregarà cap premi mes. Els dinerets Aecal seran vàlids fins a 30 de novembre 2021 mentre que les Targetes Regal Aecal tindràn una validesa fins el 31 de març de 2022 (una vegada passats aquests plaços, no s’acceptaran ni els dinerets ni les targetes en cap establiment).

Targeta Regal Aecal

En qualsevol d’aquests 32 establiments associats a Aecal podreu gastar-se la Targeta Regal Aecal per valor de 50€ patrocinada per Caixa Popular Aquesta targeta serà vàlida fins el 31 de Març de 2022

Comerços on podreu gastar els dinerets Aecal

En qualsevol d’aquests 54 establiments podreu gastar els 1675 eurets Aecal que sortegem
Aquests dinerets Aecal seran vàlids fins el 30 de novembre de 2021

Comments are closed.