🎉👏𝟐𝟓 𝐝’𝐨𝐜𝐭𝐮𝐛𝐫𝐞: dia del comerç 🄻🄾🄲🄰🄻🎉👏

☠︎Vídeo Halloween☠︎
16 de junio de 2021
🛍️👩‍👧‍👦𝒯𝑜𝓉 𝑒𝓈 𝓆𝓊𝑒𝒹𝒶 𝒶 🄲🄰🅂🄰👨‍👧‍👦🛍️
18 de junio de 2021
☠︎Vídeo Halloween☠︎
16 de junio de 2021
🛍️👩‍👧‍👦𝒯𝑜𝓉 𝑒𝓈 𝓆𝓊𝑒𝒹𝒶 𝒶 🄲🄰🅂🄰👨‍👧‍👦🛍️
18 de junio de 2021

🎉👏𝟐𝟓 𝐝’𝐨𝐜𝐭𝐮𝐛𝐫𝐞: dia del comerç 🄻🄾🄲🄰🄻🎉👏

Aquest 25 d’octubre celebrem per segon any el Dia del comerç local. L’any passat, el Consell va instaurar oficialment que cada 25 d’octubre se celebre tots els anys a nivell autonòmic aquest dia específic dedicat al comerç local, amb l’objectiu de donar visibilitat a la labor que desenvolupa el comerç de proximitat en els municipis, com a peça clau del teixit socioeconòmic valencià, i element essencial per a la qualitat de vida dels pobles i ciutats. El lema triat per a enguany és “Amb un somriure i el cap alt som Comerç Local”
Enguany nosaltres volem celebrar el dia del comerç local a lo gran i amb tots vosaltres i per eixe motiu hem programat diverses activitats.

Dimarts 25 d'Octubre

Taller de Reels i Tik Tok:
De la mà de Cambra de Comerç i l’Ajuntament d’Almussafes, amb el suport com sempre de la Unió Gremial, podem oferir a tots els comerciants locals un taller presencial on aprendre pas a pas a fer un vídeo viral per als nostres negocis.
  • Horari: 8:30-9:45 h
  • Lloc: Sala de conferències del Centre Cultural d’Almussafes
  • Imprescindible inscripció prèvia per email a aecalalmussafes@gmail.com
  • Places limitades

Sopar de germanor d’Aecal:
Volem celebrar amb tots els nostres associats i associades aquest dia. A més de sopar, tindrem sorpreses per als associats assisents
  • Hora: 21:30h
  • Lloc: Cafeteria Centre Cultural
  • Preu: 7€ associats i 10€ acompanyants
  • Inscripcions en la Cafeteria del Centre Cultural fins el dimarts 18 d’octubre

Dijous 27 d'Octubre

De bon de matí, tindrem el plaer de presentar el conveni de col·laboració amb l’IES d’Almussafes i fer una xerrada al voltant del comerç local. Dins del programa impulsat per Conselleria per al tractament integral e interdisciplinar de l’activitat emprenedora, el departament de FOL de cicles formatius (Formación y Orientación Laboral) ens va convidar a participar en el projecte de l’IES “Amunt Aula Emprenedora” obrint-nos una porta per a descobrir a l’alumnat no sols l’associació sinó també als nostres associats. Aquest conveni ens dona un altaveu per a explicar a les noves generacions l'importància tant del teixit associatiu com de l’existència del xicotet comerç que contribueix a dinamitzar l'economia local i vertebrar els nostres pobles i ciutats.
A més d’aquest dia que donarem a conèixer l’associació, hem plantejat una serie de tallers-xerrada presencials on cadascú dels nostres associats que vullguen podran donar la seua visió d’emprenedors a l’alumnat assistent, compartir amb ells experiències pròpies del dia a dia, ensenyar-los eines i/o productes…és a dir, podrem mostrar tot allò que ens represente per a explicar qui som i a que es dediquem construint aixina entre tots comunitat.

Després de molt d’esforç i feina, vos podem presentar aquestes activitats i, volem des d'ací donar-los les gràcies a tots i totes els que ens ajudeu a portar-les avant (Ajuntament d’Almussafes, Unió Gremial, Cambra de Comerç, IES Almussafes) i vos convidem a amb il·lusió a que participeu: perquè junts fem poble i junts fem gran el comerç local
Qué vos pareixen? Vos aneu a apuntar a alguna? Vos agradaria que ferem o plantejarem altres accions per a ara o per a un futur? Com sempre, estem ací per a escoltar les vostres propostes i junts fer equip per a poder portar-les avant.

Deja una respuesta