✩⋆🅕🅘🅡🅐 🅝🅞🅥🅔🅜🅑🅡🅔 2021⋆✩

✩⋆🅕🅘🅡🅐 27 i 28 🅝🅞🅥🅔🅜🅑🅡🅔 2021⋆✩
29 de agosto de 2021
👧🧒👶 𝟚𝟘 𝕕𝕖 𝕟𝕠𝕧𝕖𝕞𝕓𝕣𝕖, 𝔻𝕚𝕒 𝕕𝕖𝕝 𝕏𝕚𝕢𝕦𝕖𝕥 𝕚 𝕝𝕒 𝕏𝕚𝕢𝕦𝕖𝕥𝕒
31 de agosto de 2021

✩⋆🅕🅘🅡🅐 🅝🅞🅥🅔🅜🅑🅡🅔 2021⋆✩

Ja està ací!! Ja ha arribat!!

Després d'any i mig sense poder celebrar cap event d'aquest tipus per la Covid-19, vos convidem el proper 20 i 21 de novembre a gaudir d’aquesta Fira Comercial que organitzem des d’Aecal Almussafes, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes i, per primera vegada, el Consell de la Infància i l’Adolescència d’Almussafes.

11 comerços associats a Aecal mostraran els seus productes i serveis a tots els visitants: roba, complements, servicis, detallets, regals, esport, alimentació....diversió, música, bon ambient, aire lliure...tot allò que pugau imaginar, ho tindreu!!

Enguany, col·laborem estretament amb el Consell en algunes de les activitats que han programat per a conmemorar el Dia Internacional dels Drets dels xiquets i xiquetes i, entre aquestes col·laboracions, la fira va a lluir de lo més festiva: el dissabte dia 20 de 10 a 13 h tindrem als membres del consell en un stand fent activitats i tallers per al públic més jove.

A més, en els stands de la fira podreu obtindre invitacions per a la película “Los Goonies” que també està enmarcada en les activitats del Consell, que tindrà lloc el diumenge 28 de novembre.

D'altra banda,el diumenge dia 21 cada stand participant realitzarà un sorteig d'un producte seu per a premiar als seus clients de la fira.

Participants

Col·laboren

Comments are closed.