Celebrem el 9 d’Octubre 2024

I Encontre del Comerç Local
4 de julio de 2021
Al teu poble 2024
24 de julio de 2020
I Encontre del Comerç Local
4 de julio de 2021
Al teu poble 2024
24 de julio de 2020

Celebrem el 9 d’Octubre 2024

Com cada 9'Octubre, l'Ajuntament d'Almussafes proposa una programació cultural per a conmemorar el Dia de la Comunitat Valenciana en la que Aecal també té la seua participació.

Com ja és tradició per a nosaltres, una representació dels nostres associats visita la residència "La Vila". En aquest acte, sempre emotiu, visitem els nostres majors i les treballadores del centre per a obsequiarlos amb dolços tradicionals valencians per a que celebren ells també aquesta data. Agraïm al personal la seua dedicació i profesionalitat per el seu treball i als majors el seu paper tan important que han tingut i tenen en la nostra societat.

Per altra banda, aquesta data també és l'elegida per l'Ajuntament per a otorgar els Premis Nou d'Octubre a personalitats i entitats excel·lents en el seu àmbit i enguany ha sigut especial per a nosaltres: en aquesta IV edició, el premi Nou d'Octubre al Mèrit Empresarial ha sigut otorgat a la nostra entitat AECAL. En aquest acte, Xelo Pedrón, Mª Carmen Sanz, Carmina Prats i Marta Rodríguez, arreplegaren el premi en nom de tots els associats que son i han segut part d'aquesta família. A més, la nostra presidenta, va llegir unes paraules a l'auditori escrites per una persona amb molta trajectòria en aquesta associació des dels inicis fins ara i que feien reflexionar no sols al voltant de l'associació i del seu paper com a motor econòmic, sino també al respecte del paper de la dona en la nostra societat i la necessitat d'unir esforços per a trobar un equilibri en el model de comerç que està venint.  

Infinitament agraïts estem del premi i reconeixement que aquest suposa per l'esforç col·lectiu que impliquen aquest 18 anys de trajectòria de l'associació. Ací vos deixem una xicoteta galeria fotogràfica en algunes de les instantànees de l'event.

Traslladem també des d'aci la nostra sincera enhorabona a la resta de guardonats i guardonades i, com sempre, ens plena de satisfacció participar en la dinàmica cultural i social d'Almussafes: perquè junts fem poble i junts fem gran Almusssafes.

 

 

Comments are closed.